Szolgáltatások

Ahhoz, hogy piacképes weboldalad legyen elengedhetetlen kialakítani a vállalkozásod arculatát

Logótervezés

A logó kiemelt fontosságú a brand arculatában. Általa kommunikáljuk a cég értékeit és minőségét. Megkülönböztet, megjegyezhető és visszaidézhető.

Arculatterv

Egy egységes arculat megmutatja a céged értékeit, üzenetét. Általa kommunikálhatsz az ügyfeleiddel és bizalmat építhetsz ki velük.

Weboldal készítés

Ha tágítani szeretnéd a vállalkozásod horizontját, ha versenyben akarsz maradni, akkor elengedhetetlen az internetes megjelés.

A logó a sikered előszobája

Miután elkészítettük a brief-edet, és pozicionáltuk a vállalkozásodat a piacon, elkezdődhet a tervezés. Amennyiben igény van rá a logód megtervezésébe profi grafikust is bevonunk, de mindenképpen több lehetőség közül választhatod majd ki azt a verziót, ami számodra a leginkább kifejezi a márkádat.

Felhívja a figyelmet

Egy vállalkozásnak kb.2 másodperce van arra, hogy meggyőzze a potenciális ügyfeleket arról, hogy terméke piacképes.

Kommunikál

Egy jól megtervezett logó megjegyezhető, visszaidézhető és nagymértékben  befolyásolja az ügyfeleid érzelmeit. 

Megkülönbözet

A logó egy eszköz, amely értéket közvetít és megmutatja az ügyfeleidnek, hogy miben különbözöl a versenytársaktól

Elősegíti a márkahűséget

Ha elégedett ügyfeleket szerzel, akkor újra megkeresnek majd – és logód lesz az, amit először keresnek.

Az arculati útmutató a legjobb munkatársad

Célja, hogy beazonosítsa a márkádat és összefoglalja a megjelenéssel és kommunikációval kapcsolatos szabályokat. Nézzük milyen vizuális elemeket tartalmaz az atrculati tábla.

Színpaletta

Az emberek 80%-a a színek alapján ismeri fel és azonosítja be a termékeket, márkákat. Ugye nem kell mondanom, mekkora szerepe van a színek kiválasztásának a Te vállalkozásod esetében is?

Tipográfia

A betűtípusok az információk megjelenítésére szolgálnak, de a betűknek is van pszichológiája. Érzéseket, hangulatokat fejeznek ki, ezért az arculatod egyik legfontosabb eleme lesz.

Logo

A logó kiemelt szerepe a megkülönböztetés. A jó logó kommunikál, ezért kiemelt szerepe van a brandépítésben.

Arculati elemek

Az arculat kifejezett célja, hogy összekapcsolódjon a márka üzenetével, és megerősítse azt a képet, amelyet az ügyfeleid társítanak a márkádhoz.

A weboldalad garantáltan új ügyfeleket hoz a vállalkozásodnak

Az online felületen a potenciális ügyfelek gyorsan eldöntik, hogy szeretnének-e együtt dolgozni egy adott vállalkozással. Egy jól felépített weboldal segít pozitív benyomást kelteni a látogatókban, ami a vállalkozásodnak pénzt hoz, az ügyfeleidnek értéket ad.

Reszponzivitás

Az internetezők többsége már leginkább mobiltelefonon böngészi az online teret. A reszponzivitás azt jelenti, hogy az oldalad bármilyen eszközön elérhető a felhasználók számára.

Gyorsaság

Kutatások bizonyítják, hogy pár másodperc alatt kell a látogatókat az oldaladon tartanod, ezért rendkívül fontos, hogy minden szempontból optimalizáva legyen a az oldalad.

Fenntarthatóság

Trendek jönnek és mennek. A weboldalak esetében arra kell törekednünk, hogy az elkészített dizájn hosszútávon fenntartható, és releváns legyen.

Biztonság

Az oldalad biztonsága mellett kiemelt figyelmet fordítunk a felhasználók adatainak védelmére, mely segít a bizalom kiépítésében az ügyfeleiddel.

Kezdjük el a közös munkát!

Minél tovább vársz az online megjelenéssel,  annál több ügyfelet veszítesz. Egy weboldal manapság minden vállalkozás számára presztízs kérdés. Legyen Neked is az!

Kapcsolat

Logótervezés, arculatkészítés, weboldaltervezés és kivitelezés. Kérdezz bátran, ha bizonytalan vagy és keress, ha konkrét elképzelésed van.